<nav id="ykkaw"></nav>
  • <nav id="ykkaw"></nav>
  • <menu id="ykkaw"></menu>
    求學問校網:一站式提升學歷的專業平臺!

    求學問校網

    湖北網教

    課程咨詢
    當前位置:求學問校網 > 真題輔導 > 湖北 > 正文

    2021年12月網絡教育統考《大學英語B》模擬題匯總(五)

    責任編輯:白晶晶 發布日期:2021-12-25 11:41:47 來源:求學問校網

    【摘要】2021年12月網絡教育統考《大學英語B》模擬題匯總(五)小編已經為大家整理出來了,希望能夠對大家有幫助。一、交際英語1.-Whatdoyouthinkofthisnovel?–_________A.I’vereadit.B.It’swell-written.C.Itwaswrittenbymyuncle.D.Iboughtityesterday.答案:B2.-WhatdoyoudoonSunda

      2021年12月網絡教育統考《大學英語B》模擬題匯總(五)小編已經為大家整理出來了,希望能夠對大家有幫助。

    2021年12月網絡教育統考《大學英語B》模擬題匯總(五)

      一、交際英語

      1.-What do you think of this novel?

      –_________

      A.I’ve read it.

      B.It’s well-written.

      C.It was written by my uncle.

      D.I bought it yesterday.

      答案:B

      2.-What do you do on Sunday?

      –_______

      A.I‘m a teacher.

      B.I play football.

      C.You are a student.

      D.They clean rooms.

      答案:B

      3.-Thank you for calling.

      –_________

      A.Don’t mention it.

      B.That’s fine.

      C.Nice talking to you.

      D.Call back again.

      答案:C

      4.-How’s your family?

      –_________

      A.Thanks all the same.

      B.Thanks for calling.

      C.Not too bad.

      D.Don’t mention it.

      答案:C

      5.-Let’s go to the library this afternoon.

      –_________

      A.Yes,that’s right.

      B.No.I can’t.

      C.What about you?

      D.That’s a good idea.

      答案:D

      二、閱讀理解

      The market is a concept.If you are growing potatoes for sale you are producing for the market.You might sell some to your neighbor and some to the manager of the local supermarket.In either case,you are producing for the market.Your efforts are being directed by the market.If people stop buying potatoes,you will stop producing them.

      If your sister looks after a sick person to make money,she is also producing for the market.If your brother is a steelworker or a bus driver or a doctor,he is producing goods or services for the market.

      When you spend your income,you are buying things from the market.You may spend money in stores,gas station and restaurants.Still you are buying from the market.When the local grocer hires you to drive the delivery lorry,he is buying your labor in the labor market.

      The market may seem to be something abstract(抽象的).But for each person or business who is making or selling something,it’s very real.If nobody buys your potatoes,it won’t be long before you get the message.The market is telling you something.It’s telling you that you are wasting energies and resources in doing something that market doesn’t want you to do.

      6.If your sister looks after a sick person to make money,she is working in a hospital.

      A.T

      B.F

      答案:A

      7.You are buying from the market when you do some window-shopping.

      A.T

      B.F

      答案:B

      8.The word”real”in the second sentence of the last paragraph most probably means”important”.

      A.T

      B.F

      答案:B

      9.You will probably get the message about how to grow your potatoes when nobody buys your potatoes.

      A.T

      B.F

      答案:B

      10.The best title for the passage would be“What Is the Market”.

      A.T

      B.F

      答案:A

      Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people.Shy people are anxious and self-conscious;that is,they are excessively concerned with their own appearance and actions.Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds:what kind of impression am I making?Do they like me?Do I sound stupid?Am I wearing unattractive clothes?

      It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people.A person’s conception of himself or herself is reflected in the way he or she behaves,and the way a person behaves affects other people’s reactions.In general,the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.

      Shy people,having low self-esteem,are likely to be passive and easily influenced by others.They need reassurance that they are doing“the right thing.”Shy people are very sensitive to criticism;they feel it confirms their feelings of inferiority.They also find it difficult to be pleased by compliment with a statement like this one,“You’re just saying that to make me feel good.I know it’s not true.”It is clear that while self-awareness is a healthy quality,overdoing it is harmful.

      Can shyness be completely eliminated,or at least reduced?Fortunately,people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence.Since shyness goes hand in hand with a lack of self-esteem,it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.

      Each one of us is a unique,worthwhile individual,interested in our own personal ways.The better we understand ourselves,the easier it becomes to live up to our full potential.Let’s not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life.

      11.What does the author try to prove by citing“what kind of impression am I making?”(Para.1)__________

      A.Shy people benefit from their caring about their appearance.

      B.People’s shyness make them care too much about their appearance and actions.

      C.It’s natural that shy people don’t believe other’s compliments.

      D.Shy people think they are different from others.

      答案:B

      12.According to the writer,self-awareness is __________.

      A.a good quality

      B.the cause of unhappiness

      C.harmful to people

      D.a weak point of shy people

      答案:A

      13.That shy people react to a compliment in such a way is ___________.

      A.good

      B.unreal

      C.very reasonable

      D.harmful

      答案:D

      14.Which of the following statements is true,according to the passage?_________

      A.Shyness helps us to develop our potential

      B.Shyness enables us to understand ourselves better

      C.Shyness can block our chances for a rich life

      D.Shyness has nothing to do with lack of self-esteem

      答案:C

      15.It can be inferred from the passage that shy people ________.

      A.should find more of their weakness

      B.should understand themselves in the right way

      C.had better ignore their weakness

      D.can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem

      答案:B

      三、詞匯與語法

      16.The accident was ______ to careless driving.

      A.for

      B.likely

      C.due

      D.because

      答案:C

      17.”I think it will be fine tomorrow.”

      “Oh,I hope _______.”

      A.not

      B.it be

      C.so

      D.it does

      答案:C

      18.The boy is not happy at the new school.He has ________ friends there.

      A.few

      B.a few

      C.little

      D.a little

      答案:A

      19.When Lily came home at 5 p.m.yesterday,her mother _____dinner in the kitchen.

      A.cooked

      B.was cooking

      C.cooks

      D.has cooked

      答案:B

      20.I didn’t expect you to turn _____ at the meeting yesterday.

      A.up

      B.to

      C.out

      D.over

      答案:A

      四、完型填空

      Thomas Edison wore many caps during his life,___21___ thinking caps,the caps of many famous schools and colleges.But the most important cap was his thinking cap.It had saved his mother’s ___22___.One day when he was a boy,his mother fell ill.The doctor wanted ___23___ her an operation.But the light in the room was not bright.Edison quickly put on his thinking cap and he found a way to save his mother.Edison was good at ___24___ his hands and his head.He was the most interested in electricity.We can see his inventions everywhere because they are very common.They were ___25___ by Edison’s thinking cap.

      A.invented

      B.to give

      C.such as

      D.life

      E.using

      答案:C

      A.invented

      B.to give

      C.such as

      D.life

      E.using

      答案:D

      A.invented

      B.to give

      C.such as

      D.life

      E.using

      答案:B

      A.invented

      B.to give

      C.such as

      D.life

      E.using

      答案:E

      A.invented

      B.to give

      C.such as

      D.life

      E.using

      答案:A

      五、英譯漢

      26.The best time to read English is in the morning.

      答案:朗讀英語的最佳時間是在早晨。

      27.It takes a lot of time to learn a foreign language.

      答案:學習一門外語需要很多時間。

      28.Jane moved to New York at the end of last month.

      答案:簡在上月底就移居紐約了。

      29.Fred was such a hardworking student that he soon came out first in the class.

      答案:弗瑞德是一個學習十分用功的學生,所以不久他就成了班里學習最好的學生。

      30.The traffic jams during morning and afternoon rush hours are a headache in big cities now.

      答案:上下班高峰期的交通擁擠問題是大城市目前的一個棘手問題。

      31.Are you fond of music?

      答案:你喜歡音樂嗎?

      六、寫作

      32.寫作

      Instructions:根據下面所給的題目和提綱用英語寫出一篇不少于80詞的短文。

      1.從事體育運動有哪些好處;

      2.你常做的體育運動。

      Physical Exercise ________________________________________________

      以上就是網絡教育統考《大學英語B》模擬題匯總(五)的全部內容了,大家在考試前是一定要做模擬題的。

    免費獲取【求學問校網】為您定制的學歷提升方案
    標簽:

    【原創聲明】本文內容系求學問校網原創,任何單位或個人未經本站書面授權不得轉載、鏈接、轉貼或以其他方式復制發表。否則,求學問校網將依法追究其法律責任。

    相關文章

    千元助學金

    全國僅3000個名額

    求學問校網服務條款

    已幫助40萬意向學員用戶成功提升學歷

    立刻提交您的升學信息,離本科夢想更進一步!

    求學頭條

    自考微信公眾號
    成考微信公眾號
    咨詢電話

    027-86646545

    在線客服 點擊咨詢

    考生在線咨詢

    求學問校網微信公眾號 求學問校網微信公眾號
    返回頂部∧
    關注公眾號

    招生咨詢08:30-22:00

    求學問校網公眾號

    微信公眾號

    求學問校網交流群

    微信交流群

    微信掃一掃